WordPress hosting

Ben jij op zoek naar professionele WordPress hosting? Dan helpen onze specialisten jou graag verder. Niemand wil lang wachten, zeker niet op een website. Daarom is het belangrijk dat jouw website snel wordt geladen, daar helpt onze WordPress hosting bij.

  • 96% van de sites zijn sneller op onze hosting!
  • Duurzame servers
  • Dedicated IP adres

Benchmark aanvragen

Neem contact met ons op voor het aanvragen van een benchmark.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Jim Servaas

“Snelle hosting zorgt niet alleen voor een betere gebruikerservaring, maar ook voor hogere rankings in de zoekmachines.”

Jim Servaas

Zij vertrouwen hun WordPress hosting toe aan Brthmrk, jij ook?

  • Brandfirm logo
  • Skyscrapers logo
  • Credifin logo
  • Balans Schoonmaak

Wat is het voordeel van een snelle(re) WordPress website?

WordPress is één van de meest gebruikte CMS-en ter wereld. Er zijn duizenden thema’s beschikbaar. Maar deze thema’s zijn niet altijd geoptimaliseerd voor website snelheid. Dit betekent dat bezoekers langer moeten wachten tot jouw website is geladen. Dit vergroot alleen maar de kans dat ze weggaan.

Sinds mei 2021 is gebruikersgemak een officiële rankingfactor geworden voor Google. Dit betekent dat bedrijven met een slechte hosting minder snel een hoge positie toegewezen krijgen. Daarom is het van belang dat de Core Web Vitals geoptimaliseerd zijn. Dus een snelle(re) website zorgt er niet alleen voor dat bezoekers een positieve ervaring met jouw merk hebben, maar ook bevorderd het je organische zoekresultaten.

  • Voorkom hoge CPC kosten
  • Profiteer van betere organische zoekresultaten
  • Verbeter je merkbeleving

Wat zijn de nadelen van een trage website?

Boven hebben wij de voordelen van een snelle website voor je verzameld, maar wat zou nou eigenlijk de nadelen? Wachten vind niemand leuk, zeker niet in een tijd waar alles sneller en sneller moet. Wanneer bezoekers op jouw website komen en vervolgens lang moeten wachten voordat ze iets zien. Dan is de kans groot dat ze jouw website verlaten zonder enige conversie. Het resultaat? Minder conversies, verspilde advertentiebudgetten en een negatieve ervaring met jouw merk.

Benchmark aanvragen

Nog niet helemaal overtuigd? Je kunt bij ons een benchmark aanvragen. Bij een website benchmark maken onze developers een kopie van jouw huidige WordPress website en deze wordt overgezet op een niet indexeerbare testomgeving op onze server.

Deze twee installaties worden vergeleken met elkaar en gebundeld in een overzichtelijke rapportage. Zijn de resultaten zichtbaar beter op onze server en besluit je over te stappen naar onze server? Dan zijn de eerste twee maanden aan hosting voor jou gratis!

Jim & Fabienne

Veelgestelde vragen

We snappen het best als je nog enkele vragen hebt.
Daarom hebben we ze voor je verzameld.