Website laten maken

Het doel van je website is om zo veel mogelijk leads of sales te genereren. Hierin spelen een aantal belangrijke factoren een rol. Het ontwerp van de website is hierin, net als de vindbaarheid en het gebruiksgemak, van groot belang. Om tot de juiste website te komen die aan alle eisen voldoet, werken onze developers samen met designers, SEO specialisten en content specialisten. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van een nieuwe website? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kom erachter wat wij kunnen!

Waarom jouw website laten maken bij Brthmrk?

 • Verschillende specialisten in huis
 • Conversiegericht design
 • 100% maatwerk
 • Specialist in WordPress websites

Contactformulier

Vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Ontdek wat wij voor jouw bedrijf kunnen doen!

Jim Servaas
Combined Shape
Jim Servaas

Jouw website is voor ons maatwerk!

Door goed de verwachtingen en wensen in kaart te brengen, vooraf het website traject, komen wij met een plan op maat. We kijken naar kansen, zwaktes en daar spelen wij op in.

Hoe ziet het website laten maken proces eruit?

Sprint 0: Strategie & concept
Allereerst kijken we naar de basis. Wat voor bedrijf heb je, wie zijn jouw klanten? Wat wil je bereiken? Is dat meer leads genereren, werken aan naamsbekendheid of wil je een nieuwe huisstijl doorvoeren? In de strategie- en conceptfase komen we achter alle ins en outs van jouw bedrijf. Hierdoor kunnen wij  jouw doelstellingen en strategie bepalen voordat we werken aan het concept.

Sprint 1: Wireframing / Design fase
Onze designers gaan aan de slag met de vertaalslag van concept naar schetsen. Omdat wij iedere website behandelen als uniek, wordt hier de volledige aandacht aan gegeven. Gebruikerservaring en het genereren van conversies staan daarom in deze sprint centraal.

Sprint 2: Zoekmachine optimalisatie
Online vindbaar zijn is belangrijk en hier wordt met het maken van een nieuwe website dan ook uitvoerig aandacht aan besteed. De nieuwe ontwikkelingen op het gebied van SEO worden besproken. We kijken naar waarop jij als bedrijf gevonden wil worden. Op basis van het zoekwoorden onderzoek, menustructuur, content en structured data maken wij de website SEO proof.

Sprint 3: Content & copywriting
In deze fase verzorgen wij er met SEO content voor dat de teksten op je pagina geoptimaliseerd zijn voor Google en andere zoekmachines. We kijken samen naar de tone of voice die aansluit bij de bezoekers en de merkbeleving.

Sprint 4: Development
De meeste realisaties ontwikkelen wij middels WordPress. Onze developers zijn hierin gespecialiseerd en weten hierdoor de beste kwaliteit te leveren. Het voordeel van WordPress? Denk hierbij aan de website snelheid, online vindbaarheid en het gemakkelijk beheren van de content.

Sprint 5: SEO migratie
Mocht je al in het bezit zijn van een website, dan is het belangrijk dat er een SEO migratie wordt uitgevoerd. Als het goed is heeft je website al de nodige bezoekers en deze wil je natuurlijk graag behouden en zelfs vergroten. Met de migratie kijken wij naar de huidige url structuur van jouw website en kijken wij of we daar verbeterpunten in kunnen zien. Wanneer dit het geval is zorgen wij ervoor dat de oude pagina’s juist worden doorverwezen, zodat de waardes worden behouden en bezoekers niet op een 404 pagina uitkomen.

Sprint 6: Livegang & dooroptimalisatie
Wanneer bovenstaande sprints zijn afgerond is het tijd om de nieuwe website live te zetten. Na livegang lopen wij de website nog eens grondig na. Zijn alle redirects juist uitgevoerd? Komen alle formulieren aan? Zijn er dode links? Alles om er maar voor te zorgen dat deze goed is opgeleverd.

Na livegang is het voor een online marketingbureau natuurlijk de noodzaak om door te optimaliseren. Wij willen zo veel mogelijk uit jouw website halen en ondersteunen hierin.

 • Zij gingen jou voor

 • H&R Automatisering
 • Elite Trainers logo
 • Ballinnn logo
 • Elektrische autolease logo
 • Balans Schoonmaaklogo
 • Veelgestelde vragen over website laten maken

  Ik kan het goed begrijpen dat je nog enkele vragen hebt over het laten maken van jouw website.

Benieuwd wat Brthmrk voor jou kan betekenen?

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden!

Waarom Brthmrk?

 • Specialist in WordPress websites
 • Denkt proactief mee op SEO niveau
 • Niet te beroerd om een stapje extra te doen
 • Heldere communicatie

Contactformulier

Vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Ontdek wat wij voor jouw bedrijf kunnen doen!

Jim Servaas