Professionele website laten maken

Op zoek naar een (nieuwe) website? Onze specialisten maken een professionele en vooral converterende website op maat.

 • Maatwerk oplossingen De mogelijkheden zijn eindeloos
 • WordPress specialist Ga zelf aan de slag met het nr. 1 CMS
 • Geoptimaliseerd voor SEO Geef een boost aan je online vindbaarheid

Zij vertrouwen hun website toe aan Brthmrk, jij ook?

 • Fernandes Softdrinks
 • Credifin logo
 • Proxuma logo
 • Balans Schoonmaak

Website laten maken door specialisten

Ben je op zoek naar een compleet nieuwe website of wil je je website verbeteren? De specialisten van Brthmrk staan voor je klaar. Onze developers maken je website in WordPress, tenzij anders afgesproken. Door onze jarenlange ervaring binnen het nummer 1 CMS platform van de wereld kunnen wij jou het beste helpen. Investeer in een duurzame nieuwe website die met je mee kan groeien. Leg de fundering voor je online business bij Brthmrk.

Waarom een website laten maken door Brthmrk?

Door de Online Marketing achtergrond van Brthmrk weten wij wat er nodig is om online te groeien. Wij combineren onze skills (Conversie optimalisatie, zoekmachine optimalisatie en design) in een echte conversieknaller. Omdat al onze websites maatwerk zijn, zijn ze bestemd voor online groei in de breedste zin van het woord. Ga voor duurzaamheid!

Hoe ziet het website laten maken proces eruit?

In het kort houden we de volgende stappen aan:

 1. Strategie bepaling
 2. Webdesign
 3. Webdevelopment
 4. Vullen van de content (optioneel)
 5. Implementatie van marketing tools
 6. Redirects doorvoeren (optioneel)
 7. Livegang van de website
 8. Laatste check

Hieronder vind je meer informatie over de stappen.

Allereerst gaan we aan de slag met de strategie. Wat zijn de functionaliteiten en wensen van de nieuwe website en hoe gaan we deze inrichten. Wat is belangrijk? Een website kan verschillende doeleinden hebben: Leads genereren, informeren, service bieden, naamsbekendheid genereren, converteren etc.

Als we dat weten gaan we aan de slag met het ontwerp. Daarbij kijken we of de huidige huisstijl (logo’s, kleuren en typografie) aansluiten bij het doel. Heb je deze nog niet? Geen stress, wij kunnen je volledig ontzorgen. De website zal eerst worden vormgegeven voor mobiel, aangezien +80% van de bezoekers via mobiel komen. Hierin ontwerpen we verschillende landingspagina’s van de website. Bijvoorbeeld: De homepage, dienstenpagina, blogpagina, contactpagina etc. Hierin zitten 2 feedbackrondes, tenzij anders aangegeven. Wanneer deze akkoord zijn gaan we ook aan de slag voor de desktop versie.

Als de designs akkoord zijn, gaan we aan slag met het development. In de meeste gevallen gaan we de website maken in WordPress. Als eerst gaan we aan de slag met de voorkant van de website, deze maken we 1 op 1 met de opgeleverde designs. Deze delen we dan ook graag met je, wanneer deze goed zijn gaan we aan de slag met het koppelen van de achterkant van de website met de voorkant. Zodat er door jullie zelf wijzigingen gemaakt kunnen worden. Vanaf dat moment kan ook de content migratie beginnen.

Deze installatie wordt op een development omgeving gezet, zodat je de voortgang kan bijhouden. Wanneer alles is gevuld gaan we aan de slag met de laatste koppelingen. Zoals het toevoegen van Google Analytics, cookie meldingen en andere third-party tools.

Als laatst lopen we de eventuele redirects na, om te zorgen dat je geen organische posities verliest en gaan we aan de slag met het inplannen van de livegang. Hierbij wordt de installatie van de development omgeving omgezet naar de live omgeving. Ook hier doen we nog de laatste checks, zoals komen de e-mails binnen? En werken alle links?

Vanaf dat moment is de website voor iedereen bereikbaar en kun je starten met groeien. Brthmrk kan ook de verdere Online Marketing diensten aanbieden. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan gratis een strategiesessie in.

Jim & Fabienne

Resultaten waar wij trots op zijn!

Neem gerust een kijkje, wellicht sta jij hier binnenkort ook tussen?

Jim Servaas
Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Plan een gratis 30 minuten durende online strategiesessie in!

Veelgestelde vragen

We snappen het best als je nog enkele vragen hebt.
Daarom hebben we ze voor je verzameld.