WooCommerce hosting

Ben jij op zoek naar professionele WooCommerce hosting? Dan helpen onze specialisten jou graag verder. Niemand wil lang wachten, zeker niet op een webshop. Loop geen omzet mis met onze WooCommerce hosting.

  • Voorkom lange laadtijden 92% van de webshops zijn sneller op onze hosting!
  • Duurzame servers Wij denken mee aan een duurzame toekomst
  • Gratis dedicated IP adres Jouw domein, jouw IP adres

Benchmark aanvragen

Neem contact met ons op voor het aanvragen van een benchmark.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Jim Servaas

“Snelle hosting zorgt niet alleen voor een betere gebruikerservaring, maar ook voor verlaging van je Google Ads kosten.”

Jim Servaas

Zij vertrouwen hun WooCommerce hosting toe aan Brthmrk, jij ook?

  • Brandfirm logo
  • Skyscrapers logo
  • Credifin logo
  • Balans Schoonmaak

Wat is het voordeel van een snelle(re) WooCommerce webshop?

WordPress is één van de meest gebruikte CMS-en ter wereld. Voor het E-commerce gedeelte wordt deze uitgebreid met de WooCommerce plugin. Wanneer de hosting hier niet voor is geoptimaliseerd kan het zijn dat jouw webshop slecht presteert. We leven een een tijd waarbij alles sneller moet en moeten we wachten? Dan gaan we op zoek naar iets anders. Als eigenaar van een webshop loop je hierdoor dus omzet mis, dit kun je simpelweg voorkomen met onze WooCommerce hosting.

Sinds mei 2021 is gebruikersgemak een officiële rankingfactor geworden voor Google. Dit betekent dat bedrijven met een slechte hosting minder snel een hoge positie toegewezen krijgen. Daarom is het van belang dat de Core Web Vitals geoptimaliseerd zijn. Dus een snelle(re) webshop zorgt er niet alleen voor dat bezoekers een positieve ervaring met jouw merk hebben, maar ook bevorderd het je organische zoekresultaten.

  • Voorkom hoge CPC kosten
  • Profiteer van betere organische zoekresultaten
  • Verbeter je merkbeleving

Wat zijn de nadelen van een trage webshop?

Boven hebben wij de voordelen van een snelle webshop voor je verzameld, maar wat zou nou eigenlijk de nadelen? Conversieratio’s worden beïnvloed door de eerste secondes van de laadtijd. Wist je dat ongeveer de helft van je bezoekers je website verlaten als deze langer dan 3 seconden moet laden? De uitdrukken van tijd is geld kunnen we hier dus voor gebruiken. Dus voorkom het mislopen van omzet, negatieve merkervaringen en verspilde advertentiebudgetten.

Benchmark aanvragen

Nog niet helemaal overtuigd? Je kunt bij ons een benchmark aanvragen. Bij een webshop benchmark maken onze developers een kopie van jouw huidige WooCommerce website en deze wordt overgezet op een niet indexeerbare omgeving op onze server.

Deze installaties worden met elkaar vergeleken en gebundeld in een rapportage. Hierin kun je de verschillen zien. Mocht je overtuigd zijn en besluit je over te stappen naar onze server? Dan profiteer je van de gratis eerste maand hosting!

Jim & Fabienne

Veelgestelde vragen

We snappen het best als je nog enkele vragen hebt.
Daarom hebben we ze voor je verzameld.