SEO migratie laten uitvoeren

Ben je op zoek naar een SEO migratie? Een migratie is van toepassing wanneer jij overgaat naar een nieuwe website/webshop of wanneer je de structuur van jouw url’s gaat veranderen. Met de SEO migratie zorgen wij ervoor dat jouw rankings niet verloren gaan. Door een slechte migratie kunnen jouw posities dalen en is al het werk voor niets geweest. Onze SEO specialisten en developers zijn gespecialiseerd in deze migraties.

Waarom SEO migratie bij Brthmrk?

 • Voorkom dalingen van jouw topposities
 • Wij nemen alles voor je uit handen!

Nog niet helemaal overtuigd? Vraag dan bij ons gratis een scan aan. Wij zullen een migratieplan voor je opstellen en een voorstel doen voor een gehele SEO review. Deze is en blijft vrijblijvend.

SEO migratieplan aanvragen

Zorg ervoor dat je jouw belangrijke posities niet verliest bij een website migratie!
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zonder zorgen jouw website migreren? Wij helpen je met ons migratieplan!

Jim Servaas
Combined Shape
Jim Servaas

Voorkom 404-errors met onze SEO migratie

Een SEO migratie is altijd spannend. Maar door de ruime ervaring van onze SEO specialisten weten wij deze in goede banen te laten lopen. Hierdoor voorkom je dat jouw SEO rankings komen te vervallen. Onze specialisten kunnen direct schakelen met de developers om alles vlekkeloos te laten verlopen.

Wat is een SEO migratie?

Een SEO migratie is eigenlijk het verhuizen van de pagina’s op je website. Deze kunnen worden samengevoegd naar een ander domein, verhuisd worden naar een andere CMS of je gaat aan de slag met een hele nieuwe url structuur. Voorkom dat jouw zoekmachine optimalisatie voor niks is geweest.

Wanneer een migratie succesvol wordt uitgevoerd, behoudt je de posities van je zoekwoorden. Daarnaast voorkom je dat de bezoekers uitkomen op een 404 pagina.

Waarom is een SEO migratie belangrijk?

Er zijn verschillende redenen te bedenken voor een migratie. Denk hierbij aan een nieuwe naam of webshop, een overname of een fusie. Deze veranderingen hebben impact op het organisch zoekverkeer. Dit komt omdat sommige url’s verdwijnen of wijzigen. Om de autoriteit van deze pagina’s / domeinen te behouden zet je een SEO migratie in.

 

 • Zij gingen jou voor

 • Cococlean logo
 • Errday logo
 • Smilenine logo
 • Veelgestelde vragen over SEO migratie

  Ik kan goed begrijpen dat je nog enkele vragen hebt over de migratie van jouw website.

Ben je nog steeds geïnteresseerd in onze SEO migratie?

Ik had nooit durven dromen dat jij tot hier aan de pagina zou lezen. Wist je al dat je vrijblijvend een scan kunt aanvragen, dus grijp die kans!

SEO migratieplan aanvragen

Zorg ervoor dat je jouw belangrijke posities niet verliest bij een website migratie!
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zonder zorgen jouw website migreren? Wij helpen je met ons migratieplan!

Jim Servaas