#Fabrieksnieuw

Een Fabrieksnieuwe webshop voor Stipt Polish Point Shop

Hoe we online groei hebben gerealiseerd voor Stipt met behulp van SEO en een nieuwe webshop.

 • Maatwerk WooCommerce webshop Eentje die draait om conversies!
 • +150 keywords in de top 3! Non branded met minimaal 100 zoekvolume
 • +121,83% paginaweergaven Direct na livegang!

Behaalde resultaten

Samenvatting van de case.

 • +150 keywords in de top 3

  Sinds september 2022 zijn we aan de slag gegaan met het verbeteren van de organische zoekresultaten. In 12 maanden tijd zijn er meer dan 150 non-branded top 3 posities gerealiseerd.

 • Directe stijging paginaweergaven

  Na livegang was er direct een verschil te merken. Door onze SEO geoptimaliseerde webshop kwam er een directe stijging in paginaweergaven door het juist inzetten van crawlbudget en uitsluiten van duplicate content.

 • Internationale omzetstijging

  Door de juiste meertaligheid intergratie is Stipt ook internationaal aan het groeien met een stijging van +65,06% t.o.v. 2021.

 • +36,67% omzet in 1 jaar tijd

  Met de vernieuwde webshop voor Stipt hebben we een omzetstijging van +36,67% weten te behalen.

Stipt mockup
Stipt producten

Strategiebepaling

Stipt wilde de uitstraling hebben van Rolex, Louis Vuitton. Merken waar zij mee geassocieerd worden als we kijken in de autopoets middelen. Echter zagen wij deze uitstraling niet terug in hun huisstijl / fotografie. Daarom hebben wij middels een strategiesessie het advies gegeven om de fotografie aan te laten sluiten aan de merkbeleving. Saaie productfoto’s werden ingeruild door toffe actieshots met luxe sportwagens.

Stipt voor- en na foto's

Resultaten

Direct na livegang was er al een verschil te merken. Dit hebben wij gerealiseerd door het crawl-budget van Google op een efficiënte manier te gebruiken en de duplicate content pagina’s te redirecten. Stipt verkoopt onder andere autoshampoo, velgenreinigers, lakverzegeling en poetsdoeken.

Stipt cijfers na livegang

Over Stipt Polish Point Shop

Stipt Polish Point Shop komt voort uit Stipt Polish Point, een autorenovatiebedrijf dat youngtimers, oldtimers, klassiekers en sportwagens fabrieksnieuw maakt.

Rick van Stippent is meer dan 15 jaar actief in de autopoets wereld en heeft zijn kennis vertaald naar de producten van  Stipt Polish Point Shop. Hierdoor is het mogelijk voor particulieren om hun auto naar een hoger niveau te tillen. Of hoe ze het zelf noemen “Fabrieksnieuw”.

Stipt Polish Point Shop
Jim Servaas
Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Plan een gratis 30 minuten durende online strategiesessie in!

Welke diensten hebben wij daarvoor gebruikt?

Online Marketing Bureau Zaandam Cases Een Fabrieksnieuwe webshop voor Stipt Polish Point Shop