Zoekmachine optimalisatie

Haal meer bezoekers naar je website met zoekmachine optimalisatie (SEO). Onze SEO specialisten zorgen ervoor dat jouw website geoptimaliseerd wordt voor Google an andere zoekmachines. De posities in de zoekmachine worden door verschillende factoren bepaald. Wil je weten welke kansen er voor jouw website of webshop zijn? Vraag direct een gratis SEO scan aan.

Waarom zoekmachine optimalisatie bij Brthmrk uit laten voeren?

 • Verbeter jouw organische zoekresultaten
 • Val op met rich snippets!
 • Wij nemen alles voor je uit handen!

Waarom is de SEO scan gratis?

Op basis van onze SEO scan, maken wij een vrijblijvend voorstel om jouw organische zoekresultaten te verbeteren. De keuze om deze te accepteren is aan jou, geen verplichtingen, geen contracten.

Contactformulier

Vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Ontdek wat wij voor jouw bedrijf kunnen doen!

Jim Servaas

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Met zoekmachine optimalisatie verbeter je in een langdurig traject de organische posities van jouw website in zoekmachines zoals Google. Hierbij houden we rekening met de onder andere de volgende factoren: content, techniek, linkbuilding, afbeeldingen optimalisatie en structured data. Door het toepassen van deze werkzaamheden zal na verloop van tijd de website hoger ranken in Google op relevante zoekwoorden.

Hoe kan ik hoger komen in Google?

Allereerst moet je ervoor zorgen dat de basis goed staat. De techniek, on-page, content en linkbuilding. Al de basis van jouw website eenmaal goed staat, kun je je richten op de vervolg stappen. Zo kun je belangrijke data markeren door middel van structured data. Nieuwe landingspagina’s aanmaken voor belangrijke zoekwoorden. En het belangrijkste, blijven optimaliseren. SEO is een lange termijn proces, die veel tijd en kennis vergt.

 • Zij gingen jou voor

 • Gevel-reiniger logo
 • The State of Mind logo
 • Epix Arcade
 • Errday logo
 • Veelgestelde vragen over structured data

  Ik kan het goed begrijpen dat je nog enkele vragen hebt over het gebruik van structured data.

Ben je nog steeds geïnteresseerd in zoekmachine optimalisatie?

Ik had nooit durven dromen dat jij tot hier aan de pagina zou lezen. Wist je al dat je vrijblijvend een scan kunt aanvragen, dus grijp die kans!

Contactformulier

Vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Ontdek wat wij voor jouw bedrijf kunnen doen!

Jim Servaas