Website snelheid optimaliseren

Kan jouw website wel een snelheid optimalisatie gebruiken? Dan helpen onze developers je graag verder! Wij begrijpen als geen hoe belangrijk een snelle website is. Wij staan maar al te graag voor jou klaar om jouw website naar een nieuw niveau te tillen.

Website snelheid optimalisatie aanvragen

 • 95% van de sites zijn sneller op onze hosting!
 • De nieuwste servers die tot wel 7x sneller zijn dan SSD

Website benchmark aanvragen

Ontvang een overzichtelijk rapport met stappen voor optimale website snelheid
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Snelle hosting zorgt niet alleen voor een betere gebruikerservaring, maar ook voor hogere rankings in de zoekmachines.”

Jim Servaas
Combined Shape
Jim Servaas

Brthmrk tilt jouw website naar een hoger niveau!

Wanneer jij met ons in zee gaat zullen we je in alle stappen betrekken zodat we uiteindelijk tot het beste resultaat voor jou en je doelgroep kunnen komen. Je komt dus niet achteraf voor verrassingen te staan! Wij zijn volledig transparant over de kosten en doen geen werk waar je het niet mee eens bent.

Google Pagespeed Insight optimalisatie

Haalt jouw website een lage score op Google Pagespeed Insight en wil jij deze laten verbeteren? Onze developers gaan maar al te graag aan de slag om te zorgen dat jouw website in de groene cijfers komt.

Mobiele scores verbeteren

Vaak zie je dat de scores op desktop aan de hoge kant zitten, maar dat deze op mobiel strenger worden beoordeeld. Vandaag de dag is het grootste deel van jouw bezoekers wellicht afkomstig vanaf mobiel. Reden genoeg dus om die bezoekers een snelle website voor te schotelen en de Google Pagespeed Insight score in de groene cijfers te krijgen.

Het belang van geoptimaliseerde hosting

Google heeft sinds kort de snelheid van jouw website meegenomen als een belangrijke ranking factor. Naast het optimaliseren van je website is het ook belangrijk dat deze draait op een professionele hosting. Dit alles zodat je het meest optimale uit jouw website kan halen en je voorloopt op je concurrenten. Wij bieden de onderstaande hosting mogelijkheden voor jouw website:

Onze hostingpakketten

 1. WordPress hosting 
 2. WooCommerce hosting
 3. Magento hosting

Staat jouw oplossing hier niet tussen? Neem contact op met een van onze developers en ontdek de mogelijkheden voor jouw website.

Website benchmark aanvragen

Nog niet helemaal overtuigd? Vraag dan een benchmark bij ons aan. Met de benchmark maken onze developers een kopie van jouw huidige website en zetten wij die op een niet indexeerbare testomgeving op onze server. We vergelijken de twee websites met elkaar in een overzichtelijke rapportage. 95% van de websites waarvoor wij een benchmark hebben uitgevoerd presteerde beter op onze server!

 • Zij gingen jou voor

 • Elite Trainers logo
 • Solfelt Logo
 • Elektrische autolease logo
 • Veelgestelde vragen over website hosting

  Ik kan het goed begrijpen dat je nog enkele vragen hebt over het hosten van jouw website.

Ben je nog steeds geïnteresseerd in website hosting?

Ik had nooit durven dromen dat jij tot hier aan de pagina zou lezen. Wist je al dat je geheel vrijblijvend een scan kunt aanvragen, dus grijp die kans! Je hebt niks te verliezen…

Website benchmark aanvragen

Ontvang een overzichtelijk rapport met stappen voor optimale website snelheid
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Snelle hosting zorgt niet alleen voor een betere gebruikerservaring, maar ook voor hogere rankings in de zoekmachines.”

Jim Servaas