Jouw website content SEO proof maken

Het is van belang dat je content goed scoort in de zoekmachines. Hiermee kom je namelijk hoger in de resultaten, waardoor je organisch verkeer aantrekt dat weer tot meer klanten toe leidt. De content is bedoelt voor de gebruiker die een oplossing zoekt voor zijn of haar probleem. Hou dit in het achterhoofd bij het schrijven van je SEO pagina’s

Waarom SEO content bij Brthmrk?

 • Content geschreven voor zoekmachine
 • Aantoonbare groei door SEO content
 • In meerdere talen mogelijk

Contactformulier

Vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Ontdek wat wij voor jouw bedrijf kunnen doen!

Jim Servaas

Wat houdt SEO content precies in?

Op je website staan teksten en (audio)visuele inhoud. Dit wordt content genoemd. Als je hier SEO content van maakt, heb je gebruik gemaakt van slimme technieken om die content beter vindbaar te maken. SEO staat namelijk voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie. Voor de gebruiker kijk je vooral naar de informatie en leesbaarheid van de tekst. Voor de zoekmachines kijk je onder andere naar de titel, link, relevante keywords en het aantal woorden.

De rankingfactoren in 3 hoofdcategorieën zijn:

 1. Techniek
 2.  Content
 3. Autoriteit

Stem de techniek en content af op de bezoeker van je site. Het gaat niet om de kwantiteit van je pagina’s, maar vooral om de kwaliteit. Zorg ervoor dat de bezoeker van de website tevreden is met wat hij of zij voorgeschoteld krijgt. Vinden mensen precies wat zij zoeken op jouw website? Dan stijgt de autoriteit van je site na verloop van tijd vanzelf.

Waarom is SEO content zo belangrijk?

Bijna ieder mens dat op zoek is naar een product of bedrijf begint bij een zoekmachine. Om de aandacht te trekken van deze personen is het dus belangrijk dat je bovenaan de resultaten verschijnt. Ook als deze mensen besluiten je product of dienst uiteindelijk in een fysieke winkel te kopen. Je content SEO proof maken is dus van essentieel belang om leads te genereren.

Blijf je content optimaliseren voor SEO

Na het schrijven van goede SEO content denk je waarschijnlijk dat je hier niet meer naar om hoeft te kijken. Echter; de concurrent zit niet stil. Voor een tijdje sta je wellicht hoog in de zoekresultaten, maar wanneer er een tekst is die beter aansluit en dus hoger scoort, zak jij automatisch steeds verder naar beneden. Check dus zo nu en dan hoe je pagina’s scoren en houdt je SEO content up-to-date.

 • Zij gingen jou voor

 • Straattaal Woordenboek logo
 • Errday logo

Benieuwd wat Brthmrk voor jou kan betekenen?

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden!

Waarom Brthmrk?

 • Specialist in WordPress websites
 • Denkt proactief mee op SEO niveau
 • Niet te beroerd om een stapje extra te doen
 • Heldere communicatie

Contactformulier

Vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Ontdek wat wij voor jouw bedrijf kunnen doen!

Jim Servaas