Linkbuilding laten uitvoeren

Linkbuilding is een strategie om een sterk linkprofiel voor je website op te bouwen. Het is het beste om dit op een zo natuurlijk mogelijke wijze te doen. Met linkbuilding blijf je continu relevante links vanaf andere websites naar jouw eigen website toe vergaren. Hierdoor behaal je hogere posities op bepaalde zoekwoorden in zoekmachines als Google. Wat uiteraard weer leidt tot meer verkeer naar je website. De zogenoemde autoriteit van een website bepaald hoeveel de link waard is. Hoe hoger,
hoe meer waarde die link aan jouw website doorgeeft.

Waarom linkbuidling bij Brthmrk?

  • Links voor verschillende categorieën
  • High paid links kwaliteit
  • Op maat gemaakte linkbuilding strategie

Contactformulier

Vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Ontdek wat wij voor jouw bedrijf kunnen doen!

Jim Servaas

Wat is het verschil tussen interne en externe linkbuilding?

Interne linkbuilding
Bezoekers moeten makkelijk kunnen navigeren op je site. Zorg er daarom voor dat de linkstructuur in orde is. Via de homepagina naar andere pagina’s en terug moet zonder problemen mogelijk zijn. Door middel van interne links op je website, kun je een bepaalde pagina waardevoller maken voor de zoekmachines. Als je de homepagina als belangrijkste
pagina ziet, plaats dan linkjes op de andere pagina’s van je website naar de homepage. De waarde van de homepagina zal dan stijgen.

Externe linkbuilding
Een zoekmachine ziet elke link naar jouw website als een stem. Een gespecialiseerde website met veel kwalitatieve informatie en bezoekers is waardevoller dan een link naar die ene snackbar in de buurt. Hoe meer (relevante) kwalitatieve links naar jouw website leiden, hoe waardevoller jouw website door Google gezien wordt.

Waar moet je op letten bij linkbuilding?

De zoekmachines hebben bepaalde regels. Als je deze overtreed kun je een penalty krijgen en kan je site compleet uit de zoekmachines verdwijnen. Het is dus slim om je hieraan te houden. Plaats niet in grote getale links op websites die niets met jouw website te maken hebben. Dit wordt gezien als spammen. Uiteindelijk gaat het ook om het totale linkprofiel. Deze moet niet maar één soort website, maar een hoop diverse links naar jouw site toe sturen. Bijvoorbeeld vanaf diverse social media profielen, relevante blogs, partnersites, informatieve websites, verschillende fora en startpagina’s.

Benieuwd wat Brthmrk voor jou kan betekenen?

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden!

Waarom Brthmrk?

  • Specialist in WordPress websites
  • Denkt proactief mee op SEO niveau
  • Niet te beroerd om een stapje extra te doen
  • Heldere communicatie

Contactformulier

Vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Ontdek wat wij voor jouw bedrijf kunnen doen!

Jim Servaas