back to back

Hoe log ik in op mijn WordPress website?

Wanneer je wil inloggen op jouw WordPress website is het in veel gevallen “de URL van de website + /wp-admin”. Dus dan krijg je www.jouwwebsite.nl/wp-admin. Vergeet niet om “jouwwebsite” te veranderen in de domeinnaam van de website waarin je wil inloggen. In sommige gevallen kan het zijn dat de developer ervoor heeft gekozen, uit veiligheidsredenen, om de wp-admin pagina anders te noemen. Zoals bijvoorbeeld /beheer, /login, /inloggen. Mocht het niet lukken om in het inlogscherm te komen kun je deze drie dingen proberen:

  1. In sommige gevallen, vaak bij webshops, is er een accountfunctie in de website. Je kunt proberen om via de accountfunctie in te loggen. Enkele voorbeelden van url’s zijn /mijn-account, /my-account.
  2. De /wp-admin redirect je naar een bestand dat wp-login.php heet. Probeer /wp-login.php achter de url te plakken.
  3. Mocht bovenstaande niet werken? Neem dan contact op met de developer van jouw website.

Inloggen in WordPress

Is het je gelukt om bij het inlogscherm van jouw website te komen? Mooi, dan kun je hier jouw gebruikersnaam of e-mailadres invoeren met het daarbijbehorende wachtwoord. Ben je je wachtwoord vergeten? Dan kun je op de tekst “wachtwoord vergeten” klikken. Hier kun je vervolgens jouw e-mailadres of gebruikersnaam invoeren en deze zal een reset link naar jou mailen. Hier kun je vervolgens een nieuw wachtwoord instellen.

Gerelateerd

Een greep uit onze laatste nieuwsberichten