Webdevelopment

Behoefte aan een nieuwe website? Bij BRTHMRK zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van diverse webprojecten. BRTHMRK is daar voor uitvoering, ontwerp en optimalisatie. Wat het ook is, wij nemen dit voor je uit handen.

Wij houden rekening met de wensen en behoeftes, daarom zitten wij graag vooraf het proces samen om dit te bespreken. Wat zijn de opties, waar liggen de kansen en het aller belangrijkste wat willen we bereiken. Al deze aspecten zullen worden meegenomen in de creatie en het ontwerp. Daarnaast hanteren wij snelle & schone code ten behoeve van zoekmachine optimalisatie tot en met het device-onafhankelijk ontwerp, zodat ongeacht het gebruikte apparaat de website er altijd optimaal uit komt te zien.

Testen

Uitvoerig testen is essentieel van belang bij het leveren een bepaalde kwaliteitsstandaard. Door de juiste tools in te zetten en gebruikerstesten voor de oplevering te houden beperken wij de risico’s van onvoorziene problemen. Door de tijd en ruimte te hebben van het uitvoerig testen zijn onze developers niet na de oplevering bezig met het oplossen van foutjes, maar aan het ontwikkelen van een uitbreiding.

Wat doen wij na oplevering?

In samenspraak met de klant blijven wij graag betrokken bij het opgeleverde werk. Door gegevens nauwkeurig bij te houden kunnen wij ook na de oplevering van dienst zijn. Zijn er nieuwe wensen of behoeftes gekomen? Kunnen wij optimalisatie toepassen? Zijn er nieuwe ontwikkelingen die ervoor zorgen dat de website beter scoort? Al deze elementen nemen wij mee in de optimalisatie van het opgeleverde product.