Social Media

Liken, Retweet, Snaps, Instagram stories, weergave en Vind ik leuks. Je kent ze allemaal wel en waarschijnlijk doe jij er net zo hard aan mee. Maar hoe zet je dit in voor jouw bedrijf?

Samen met jou gaan we kijken naar wat de gewenste resultaten zijn. Dit kan gaan om onder andere naamsbekendheid, het verhogen van de leads of social media inzetten voor informatieve doeleinden?

Social Media creatie

De aandacht van zo’n beetje iedereen, in min of meer geen tijd. Je moet van goeden huize komen om iets toe te voegen. Wij maken verhalen en bedenken concepten die we omzetten in sharable micro-content. Merken en mensen gezamenlijk online in beweging brengen. Van social media activaties tot volledige digitale platforms bij BRTHMRK zijn wij tot alles in staat. Wij wekken de mooiste ideeën tot leven.

Social Media beheer

Er zijn verschillende social media waar je met je onderneming actief kunt zijn. Ieder social medianetwerk kent zijn eigen voor- en nadelen. Afhankelijk van je wensen, doelstellingen en mogelijkheden investeer je tijd in één of meerdere van deze netwerken. BRTHMRK neemt de verantwoordelijkheid voor het beheren van jouw social media account. Door de beheer in handen van BRTHMRK te geven kunnen wij makkelijker en beter inspelen op de behoeftes en de trends die te maken hebben met de doelgroep.