Social Advertisement

Ons digital marketingteam staat elke dag paraat om merken en bedrijven te ondersteunen in het behalen van hun doelen en hun bedrijf te laten groeien. Dit doen we door slimme inzet van data om huidige consumenten te bereiken. Een relevante boodschap, op het juiste moment bij de juiste persoon onder de aandacht brengen. Zo voegen wij waarde toe op de tijdlijn van jouw doelgroep.

Social Advertisement Solutions

We zullen uw merkverhaal op een manier vertellen dat mensen het willen consumeren. We leiden je door het enorme ecosysteem van online kanalen die je kunt gebruiken om verbinding te maken met millennials. De juiste mediaplanning gecombineerd met geavanceerde campagnes voor sociale targeting is wat we het beste doen en maximale impact, bereik en betrokkenheid garandeert.

We’ll tell your brand story in a way that people want to consume it. We’ll lead you through the vast ecosystem of online channels you can use to connect with millennials. The right media planning combined with advanced social targeting campaigns is what we do best and guarantees maximum impact, reach and engagement.

Influencer Marketing Solutions

Trends komen en gaan, maar influencer marketing is een blijvertje. En daar kunnen we goed gebruik van maken. BRTHMRK staat in nauw contact met influencers die inzetbaar zijn voor verschillende branches. Influencer marketing-campagnes heeft bewezen dat het een effectieve manier is om de juiste doelgroep te bereiken. Naast het bereik helpt influencer marketing het merkbewustzijn te vergroten en het merkidentiteit te versterken. Samen met de doel en visie zoeken wij de influencers die daarbij past. Micro influencers die een grote impact hebben of de perfecte influencer voor een groot bereik die uw merk laat leven onder de aanhang.

Content Solutions

BRTHMRK helpt om merken hun verhaal te laten vertellen. Wij helpen niet alleen met het concept en de creatie van de content, maar staan ook klaar voor de distributie van deze verhalen. Zodat deze zichtbaar is voor de juiste mensen en op de juiste plaats en tijd.