TSOM

Grote online fanbase, maar hoe zit het met organisch bereik?

Front-end Development
The State of Mind

TSOM oftwel The State of Mind zorgt voor lifestyle nieuws voor de moderne man. Met een fanbase van meer dan 28.000 likes op Facebook. En over de 25.000 volgers op Instagram drukt TSOM haar ware stempel op de online lifestyle magazine wereld.

Met deze online presence zit TSOM goed, echter was er van The State of Mind in de zoekmachines niks te bekennen. TSOM worstelde met het probleem dat zij niet zichtbaar waren en hierdoor geen organische bereik naar hun site haalde.  Wij hebben voor The State of Mind enkele technische zoekmachine optimalisatie mogen doorvoeren.

The State of Mind Homepage

Resultaat: Onze op maat gemaakte aanpak

Direct zichtbaar was de volledige afwezigheid van de technische SEO in de website van TSOM. De afbeeldingen die getoond werden konden niet worden ondersteund met alt tags. Dit veelal, omdat afbeeldingen in het overzicht en de artikelen als background-image werden getoond. Met een juist en treffend zoekwoorden onderzoek zijn wij aan de slag gegaan naar optimalisatie punten.

The State of Mind Archief

Organische zoekresultaten zichtbaar procentueel verhoogt

Binnen enkele maanden is het organisch bereik met 20% gestegen. Waarmee het organische bereik van na social zorgt voor het grootste verkeer richting de website. Ook zichtbaarder worden in Google & Bing? Neem dan contact met ons op!